Behandlingar

BEHANDLINGAR


Sockervax


Bodysugaring


 

Brasiliansk vaxning är den nya trenden. Prova det nyaste vaxet och gå aldrig mer tillbaka till att vaxa dig med det gamla traditionella vaxet igen! Sockervaxet är särskilt bra för känsliga områden såsom brasiliansk vaxning och bikini. Sockervaxet kan aldrig bli för varmt, bränna eller skada huden. Vaxet dras av medhårs, vilket gör att det är mer skonsamt. Huden kan aldrig skadas eftersom vaxet inte fastnar på levande hudceller.

 

Vi använder oss av svensk-producerat, 100% naturligt sockervax. För oss är det inte bara viktigt med naturliga produkter utan även med helhetstänket att produkten är tillverkad i Sverige.

 

Alla våra terapeuter är certifierade.

 

Spraytan


 

 

Vill du blir brun och snygg utan att behöva ligga i solen eller solariet?

Det snabbaste & nyttigaste sättet att få en fin och naturlig bränna. Perfekt inför bröllop, bal, student, examen, fest mm.

 

Är ni arbetsgivare och jobbar med försäljning och vill att era anställda ska se snygga och solbrända ut, det ger resultat! Vi har goda referenser, mäklare, säljare etc. Hör av er så syr vi hop ett bra pris till de anställda.

 

Alla våra terapeuter är certifierade.

 

Frans/Bryn


Färg och form


 

Ögonbryn

Hos oss kan du komma för att få dina bryn fixade och färgade. Har du tänkt på hur mycket skillnad det faktiskt gör med lite färg på brynen. Du kan givetvis alltid välja vilken nyans du vill ha på just dina bryn. Är du osäker eller om det är första gången du vill färga dom så hjälper naturligtvis våra erfarna terapeuter dig med färgvalet. Även formen kan vara svår att få till själv där hemma i badrumsspegeln. Just formen är väldigt rolig att justera för att ändra hela ansiktets uttryck. Man kan få ett fint "ansiktslyft" av bara en fin form på dina bryn. Att färga och plocka brynen tar ca 15 minuter.

 

Fransar

Vill du se sminkad ut utan mascara? Då är färgningen av fransar för dig. Här kan du välja vilken effekt du vill ha beroende på vilken färg du väljer. Desto mer effekt, desto mörkare färg. Att färga fransarna tar ca 20 min.

 

Alla våra terapeuter är certifierade.

 

Lash Lift


 

 

Detta är en perfekt behandling för dig som inte vill eller kan ha Fransförlängning men vill ha snygga böjda fransar utan att behöva anstränga dig.

 

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat! 
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

 

Vi rekommenderar att göra om behandlingen efter 6-8 veckor då allas franscykel är olika. I denna behandling ingår färgning av över och under fransar.

 

Alla våra terapeuter är certifierade.

 

Trådning


 

 

Vill du få bort håren i ansiktet med hjälp av trådning - den tusenåriga metoden för ett renare, jämnare, och mer hållbart resultat, vilket område i ansiktet du än önskar få hjälp med.

 

Alla våra terapeuter är certifierade.

 

Regndropssmassage/


Raindrop Technique


 

 

Känner du igen några av symptomerna nedan? Då kan Regndroppsmassage vara något för dig!

 

Ofta sjuk

Ryggbesvär

Domningar i armar eller ben

Stress

Smärta i olika delar av kroppen

Värk i leder

Värk i nacke eller axlar  

 

Regndroppstekniken en välgörande behandling med 100% rena eteriska oljor. Regndroppsmassagen balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda tekniker men är även utrensande och välgörande för rygg, nervsystem och immunförsvar.

De terapeutiska oljorna har en stärkande effekt och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier, inflammationer och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, påverkas sinnet och känslorna, som kan läka emotionella besvär och effekterna av stress.

 

Alla våra terapeuter är certifierade.

 

CHANDI BEAUTY

SKÖNHETSSALONG

Tel: 0734-27 93 93

Almnäsvägen 28

235 94 Vellinge

Copyright Statement